Ban kirjutas:426f kirjutas:mudelid on päris autode väiksed koopiad ja tagaveolisega driftitaksegi
Tule minu juurde panen su 200HP siksi kõrval istmele ma sõidan siis 180-ga kruusa teel nii ,et sul j**n p**e kinni külmunud. Seda on juhtunud paljudel
!!!
Mul on tunne,et ma pean vist Sinna Sinu kanti tulema...
esiteks tahaks näha su 200HP'siksi...
teiseks tahaks küll sellist hellride'i saada

võiks isegi tore olla... sellise pisikese poisi poolt...
Ban kirjutas:
Sinu heaks meeleks pean tõdema ,et tegu oli mu hea sõbra KARLIGA kes nõustus mu (TELEFONI) kaamera ette tulema.

Aga vähemalt oli mul 50% õigus... VB Tõesti eksisin sellega,et Sina ei sõitnud (ehk ei olnud puldi taga)
Aga vanuse suhtes ei saanud ma kindlasti palju puusse panna... Kuna kui sa väidad, et Tegu on Sinu HEA sõbra Karliga. Siis ega Sa isegi ei saa palju vanem olla...
Kuna sellises vanuseklassis Sõbrad jäevad suht ikkagi sinna tasemele, Kas omast klassist või juba veel väiksemad lasteaja sõbrad või hoopis perekonna tuttavad...
aga see selleks
Samas sa võiksid siis näidata KUIDAS Sina sellega driftid...
Hetkel jäebki tiba arusaamatuks see, et Sina räägid, et SINA oled omaküla Parim drifter. Küll kahjuks Taga veolisega.
Kuid Kui Videot hakkad tegema, lükkad ikkagi oma Hea Sõbra Karli Puldika aiste taha. ja filmid hoopis Teda...
Mulle jäeb see tõesti arusaamatuks, et miks ?
Kuid väikese saladus katte all mulle tundub, et Sina isiklikult oled ikkagi see, keda videopeal näha... ja kui see tuli päeva valgele, et sa oled pisike poiss, Suure suuga... Siis kohe käis seest läbi selline paha tunne... ja kohe vaja leida vabandus... mis siis tuli välja Hea Sõbra Karli näol 
Jällegi vabandan, kui eksin. Kuid nii see pigem tundub olevat.
Aga teemakohast juttu ka tiba... Eesti on liiga pisike, et sellise asja peale raha kulutada...
kuna keegi ei raatsi oma taskust seda välja käia, et ehitada rajad, rentida pinnad ja mida veel vaja peaks minema...
ja palju pisikese eesti peale sinna ka võistlejaid tuleks... ?
Pisike käputäis vb...
Enamus asjad jäevad meitemaal kahjuks selle taha,et Eesti on pisike. Ja rahva arv väike... tänu sellele ka see, et vähesed inimesed tegelevad sellise asjaga...
Julgen öelda, et Eestis isegi mitte ühte protsenti ei tule, kes Driftiks Mudelitega võistlus tasemel... Nii öelda Teema Algataja suguseid Driftijaid on kindlasti palju, kes on saanud endale mudelauto. ja siis parketi peal külksitavad ja on niisama vinged. Aga korraliku Drifti masinaga vaevalt... Esiteks nad on kaunis kallid selle Lelu jaoks...
Igatahes, loodame parimat. ja kaunist jõuluaega kõigile.
Rõngas Jaotatud kolmeks.