Kas tellida sama mis orig. peal oli, ehk siis KYOSHO GX21 (Uus maksaks koos saatmisega 110.-EUR.), või äkki midagi võimsamat ja paremat, ise vaatasin KYOSHO GXR28, kuigi ega see GX21 just mingi lahja ei olnud, liikus kül
Mis arvate asjast???
Moderaator: petrolhead
mk3turbo kirjutas:Aga kuidas see Alpha mootori komp. tundub???
http://www.ebay.com/itm/Alpha-Z852-21-5 ... 2a1f29bc42" onclick="window.open(this.href);return false;
Ega see ei pruugi tollist päästa. Tollipiir peaks üldiselt olema 22 euri. Lihtsalt väiksema summa pealt pead vähem maksma.mk3turbo kirjutas:Kaalun seda tõsiselt ja annan siis sulle teada...kui tuleb midagi juurde siis ainult toll... ja Nii palju kui olen tellinud kallimat kaupa, siis on müüatega kokkulepe, et kahandavad maksumuse 150.- eurini
See muideks ei ole mitte midagi muud kui valetamine ja vargus.mk3turbo kirjutas:Kaalun seda tõsiselt ja annan siis sulle teada...kui tuleb midagi juurde siis ainult toll... ja Nii palju kui olen tellinud kallimat kaupa, siis on müüatega kokkulepe, et kahandavad maksumuse 150.- eurini
Mida see riik mulle on andnud...???RandoM kirjutas:See muideks ei ole mitte midagi muud kui valetamine ja vargus.mk3turbo kirjutas:Kaalun seda tõsiselt ja annan siis sulle teada...kui tuleb midagi juurde siis ainult toll... ja Nii palju kui olen tellinud kallimat kaupa, siis on müüatega kokkulepe, et kahandavad maksumuse 150.- eurini
Häbi peaks sellise teguviisi eest olema, mitte seda avalikult välja tooma.
Aga äkki paned mulle siia mingi vihje, kust ma neid vaadata saanheiks kirjutas:hehalpha mootorid soomes letil olemas alates 169.-kuni 219.erinevad versioonid ja varuosad- combo 269.-siiamaani toiminud hästi
Jah - sinu asi küll, aga kahjuks pean mina maksudest kõrvale hiilijate tõttu mööda aukus teid sõitma ning valima lastehoidu selle järgi kus krohv kaela ei kuku. Või jõmmile arsti aega kolm kuud ette broneerima.mk3turbo kirjutas:Mida see riik mulle on andnud...???RandoM kirjutas:See muideks ei ole mitte midagi muud kui valetamine ja vargus.mk3turbo kirjutas:Kaalun seda tõsiselt ja annan siis sulle teada...kui tuleb midagi juurde siis ainult toll... ja Nii palju kui olen tellinud kallimat kaupa, siis on müüatega kokkulepe, et kahandavad maksumuse 150.- eurini
Häbi peaks sellise teguviisi eest olema, mitte seda avalikult välja tooma.hetkel kül ei meenu midagi...
![]()
![]()
Ja vaadates mida need meie RIIGIISAD siin kokku keeravad ja varastavad, siis mina kül endal siin süüd ei näe... Eks see on ikka nii, mida suured ette näitavad seda teevad väiksemad järgi!!!
Seega on see minu enda asi, kuidas ma oma asju ajan...![]()
![]()
mk3turbo kirjutas:Kas keegi sellist on kasutanud või kokku puutunud, vaatan seda, kuna see siit kohapealt
pakutavaga võrreldes pea 100.- eur. odavam ja seda koos saatmisega....
http://www.ebay.com/itm/150851896472?ss ... 1438.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
Selle hind tuleb 209.- eur. ja kohal hiljemalt 4päevaga
Aga eestis pakuti seda mootorit...
http://shop.claypitrc.eu/product_info.p ... ts_id=3130" onclick="window.open(this.href);return false; koos sumpaga
299.-