jumping gaala
jumping gaala
Tuli mõte teha mingi jumping gala kuskil skatepargis
Arvamused ?
http://www.hpieurope.com/video/savage_skatepark_01.mov
Arvamused ?
http://www.hpieurope.com/video/savage_skatepark_01.mov
Skateparki võiks niisama lammutama minna, aga rula ja uisuvendadega maid jagada väga ei viitsiks.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kui ilusti maanduda oskad(ratastele), siis ei juhtu midagi (vähemalt savagega)antia kirjutas:Ma olen korra käinud aga rohkem eriti ei taha, väheamlt mitte skate parkis. Reeglina lõppeb selline üritus auto jaoks fataalselt.
Leidub ka kohti kus saab veidi pehmemini maanduda kui skate parkis.
Suhtle Imm-iga, tal seal tuhamägedes igasugu võimalusi. Ta tahaks seal ka mingit üritust korraldada.
Vaata seda videot, mis ma esimesse postitusse pistsin, seal tehakse päris ilusaid hüppeid.
Skatepart on jah pigem nende kodanike pärusmaa, kes juba mõnda aega on sõitnud ning jagavad auto juhtimisest õhus rohkem, kui et gaas tõmbab nina üles ja pidur alla.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ma olen kah korra käinud, üht-teist lagunes kah kuid läheksin veel .. (Savagega).
Suhteliselt tihti tuleb lihtsalt masinale pilk peale visata ja arvestada sellega, et seal logisevad kõiksugu kruvid palju kiiremini lahti - selline mulje vähemalt jäi eelmisest korrast. Vedrustus kõrgeks sättida jne. "Rajamasina" settingutes ei tasu küll minna. Askol oli masin tämmatud amordi piirajatega madalaks ja siis käisid ikka väga kõvad paugud maandumisel.
Suhteliselt tihti tuleb lihtsalt masinale pilk peale visata ja arvestada sellega, et seal logisevad kõiksugu kruvid palju kiiremini lahti - selline mulje vähemalt jäi eelmisest korrast. Vedrustus kõrgeks sättida jne. "Rajamasina" settingutes ei tasu küll minna. Askol oli masin tämmatud amordi piirajatega madalaks ja siis käisid ikka väga kõvad paugud maandumisel.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Pigem enne üle-pea vette ei lähe kui 25 meetrit suudad vabalt ära ujuda.kpihus kirjutas:Et enne vette ei lähe, kui ujumine selge ?RandoM kirjutas:Skatepart on jah pigem nende kodanike pärusmaa, kes juba mõnda aega on sõitnud ning jagavad auto juhtimisest õhus rohkem, kui et gaas tõmbab nina üles ja pidur alla.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Pakun et isegi maailmameistril ei õnnestu kõik hüpped 100% ilusasti maanduda, kõik sõltub sellest kuidas sa hüppesse lähed, kust tuul puhub, kuidas sõrm reageerib.kpihus kirjutas:Kui ilusti maanduda oskad(ratastele), siis ei juhtu midagi (vähemalt savagega)Aga kui ei oska ilusti maanduda, siis on viimane aeg õppida, offroad rajal on imho väga oluline osata ilusti maanduda, vähemalt roogoja rajalt
![]()
Vaata seda videot, mis ma esimesse postitusse pistsin, seal tehakse päris ilusaid hüppeid.
Mis Savagesse puutub siis Savage 25-l ei ole mootor mitte nii hästi kaitstud kui X-il (Janko ja Imm võivad rääkida).
Ära usu kõike mida piltidelt või videodest näed. Demovideodes ei hakka keegi ebaõnnestumis näitama
Ebaõnnestumisi olen isegi kogenud, pyhapäeval suutsin alumise õõtsa kinnituse katki hypataantia kirjutas:Pakun et isegi maailmameistril ei õnnestu kõik hüpped 100% ilusasti maanduda, kõik sõltub sellest kuidas sa hüppesse lähed, kust tuul puhub, kuidas sõrm reageerib.kpihus kirjutas:Kui ilusti maanduda oskad(ratastele), siis ei juhtu midagi (vähemalt savagega)Aga kui ei oska ilusti maanduda, siis on viimane aeg õppida, offroad rajal on imho väga oluline osata ilusti maanduda, vähemalt roogoja rajalt
![]()
Mis Savagesse puutub siis Savage 25-l ei ole mootor mitte nii hästi kaitstud kui X-il (Janko ja Imm võivad rääkida).
Ära usu kõike mida piltidelt või videodest näed. Demovideodes ei hakka keegi ebaõnnestumis näitama
Aga mis mootori kaitsesse puutub, siis niipalju kui ma seda asja nyyd vaadand olen, siis tundub mulle, et X'i mootori kaitse annab 25'le ka paigutada, kui pisut modifitseerida, aga samas, kui kere ülespoole tõsta, siis upub mootor suhteliselt ilusti kere sisse ära, niiet esimese hooga maha ei puutu.
Probleem on ju selles et muruplatsil pole skateparki...
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
oota, millest jutt käib, kas lihtsalt täie hooga hüppele sõitmisest (umm) või täpsushüppamisest skateparkis, üritades tabada nõlvu, sõites verte ja muid vahvaid elemente? Miks mitte proovida isegi torusid libistada?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Just mina eesmärk ei ole mitte kõrgus ja kaugus, vaid pigem asja ilu, ehk et maandada auto ilusit yks kõik mis kraadi all olevale nõlvale ja miks mitte ka teha saltosid jms (AFAIK on see võimalik)RandoM kirjutas:oota, millest jutt käib, kas lihtsalt täie hooga hüppele sõitmisest (umm) või täpsushüppamisest skateparkis, üritades tabada nõlvu, sõites verte ja muid vahvaid elemente? Miks mitte proovida isegi torusid libistada?
Suurte hypetehga on asi kahe otsaga, yhelt poolt on sul õhus piisavalt aega masinat sättida, isegi katuse peal olekust rataste peale tuua, aga samas teisalt, kui ikka katust yless ei suuda keerata, siis on asi valusam. Samas aga ei pea kohe alguses täie lauluga hyppesse minema, mida väiksema hooga hyppesse lähed, seda väiksem ka lend tuleb.
Hmm, sa ajasid mulle taas peale tuju minna skateparki.
Homme lammutame Roogojat, ülehomme või millalgi ehk peale tööd skateparki
Homme lammutame Roogojat, ülehomme või millalgi ehk peale tööd skateparki
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
helistame ülehomme
5526421
5526421
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tallinnas 
Lauluväljaks oleks väga hea aga sinna ei pääse ilmselt lihtsalt löögile.
Lauluväljaks oleks väga hea aga sinna ei pääse ilmselt lihtsalt löögile.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Imm, skatepark on midagi hoopis teist... Asfaltile maandumine ei ole kohustuslik btw.
Tuhamäed on ka toredad aga kõike peab ju ometi proovima.
Tuhamäed on ka toredad aga kõike peab ju ometi proovima.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ja mina loll arvasin, et sa tahad Moskvasse minnaRandoM kirjutas:Tallinnas![]()
Teine norm koht on saku suurhalli ees, aga too on kah suht kinni, eriti õhtuti. gonsori tänava kõrval pargis (peaagu raadiomaja ees) ojn mingi piske asi, kus ka rulatajaid vähe, aga too on suht igav.RandoM kirjutas: Lauluväljaks oleks väga hea aga sinna ei pääse ilmselt lihtsalt löögile.
Samas, usun, et ka rulatajatele pakub see piisavalt elevust, kui siukeste pisikeste põrnikatega seal möllata.
Täna jääb ära, pole 1:1 autot võtta.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee