17.06 Roogoja võistlused
Re: 17.06 Roogoja võistlused
tundub et meil pole korraldajat, või oli see Rando nali (kalender ei näita igaljuhul 01. aprilli). mina vähemalt eeldasin et mehed kes palehigis võistluseks rada ümber ehitavad korraldavad ka võistluse??? Rando sõnad: "tulge 9-ks kohale siis vaatame mis teeme..."QRX kirjutas:Kas korraldajad oleksid nii kenad ja paneksid siia ülesse ajakavad jms.
ajavõtusüsteemi ja veidi abiväge lubas Rando ka kohale sebida, kui keegi teine seda hommikuks teinud ei ole. ei tundu päris lootusetu.
pmst, kui me tulevikuks mingit toimivat süsteemi (näiteks MT mehed teevad võistlust buggymeestele ja vastupidi) kokku ei lepi siis ilmselt jääb mõni võistlus ka toimumata
pmst, kui me tulevikuks mingit toimivat süsteemi (näiteks MT mehed teevad võistlust buggymeestele ja vastupidi) kokku ei lepi siis ilmselt jääb mõni võistlus ka toimumata
Mina olen kell 9 ilusa tüdruku putkas ja umbes poole tunniga ehk rajal. Kui keegi pole ajavõtusüsteemi ära toonud, siis võtan selle ka kaasa. Rohkem ei tea korraldamisest midagi.
Meie Marekiga ehitasime rada, korraldamine on hoopis teine ettevõtmine. Kui ma korrektselt mäletan siis lubasin talvel et ma ei tee enam ühtegi v
istlust, seega ma ei saa aru, kuidas jäi kelleleig mulje et ma võistlust korraldan
Meie Marekiga ehitasime rada, korraldamine on hoopis teine ettevõtmine. Kui ma korrektselt mäletan siis lubasin talvel et ma ei tee enam ühtegi v
istlust, seega ma ei saa aru, kuidas jäi kelleleig mulje et ma võistlust korraldan
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events