Postitus
Postitas ollo » 25.09.2005 23:47
Mul on jah Realrace G2, samuti olen VirtualRC'd aegajalt keerutanud. Adaptereid on mul ka mõned, aga põhiliselt kasutan (ka VirtualRC's) RealRace G2 pulti läbi gameport->usb konverteri. Ei kuluta oma 3PK'd ja ka akusid pole vaja laadida.
Rando jutule selles suhtes vaidlen vastu, et simu aitab sõiduoskusele _väga_ kõvasti kaasa. Põllu peal keerutamisest on kasutegur nii umbes 4 suurusjärku suurem, ma pakun... loomulikult on reaalne rada ikka õige asi, aga virtuaalis kulub kummi, kütust ja varuosi oluliselt vähem, samuti on trenni intensiivsus oluliselt suurem (seadistuse muutmiseks kuluv aeg ntx reaalis on midagi muud).
Mina arvan, et ka offroaderitele on onroadi sõitmisest väga palju kasu. Õpetab väga hästi trajektoori sõitma ja igasugu kontrollivahendeid sujuvalt kasutama. Kui oskad mööda siledat rada kiiresti sõita, on offroad palju lihtsam kätte tulema, saad keskenduda olulisele, mitte ei pea tegelema auto kuidagimoodi rajal hoidmisega.
Simudest: VirtualRC on übercool. Autod käituvad suht realistlikult, ka ringiajad pidavat olema üsna reaalsed japuha. Mulle meeldib, oleks ainult rohkem aega tegeleda... riistvara nõudmised on suht kõrged, eriti videokaardile. Minu läpparis käib, a mul on siin Geforce 4 440 Go sees ka, mis omal ajal oli üsna kõige-kõige läppari videokaart (nüüd küll 3 aastat vana ja ainult 32MB mälu).
RealRace G2 - mõistetavatel põhjustel olen ma selles rohkem rajaautodega mänginud, need olid suhtkoht OK (aga VirtualRC on parem). Offroadi olen seal proovinud, imelik oli, väga raske sõita ja rajadetailidest (tõusud/langused/augud) väga keeruline aru saada. Vbla ma ei oska, vbla mul kehv arvuti, ei tea.
RRG2 plussiks on radade tegemise võimalus, onroadis pole see teabmiskeeruline ka. Offroadis oluliselt hullem (3D vs. 2D).
Peale viimast XP reinstalli pole ma RR isegi installinud, kuigi teise (vana) boodi peal peaks ta veel olema. Kui kellelgi huvi, siis võib idee järgi minu juures nii RRG2 kui VRC'd aktsioonis näha ja proovida.