Sidur ja käiguvahetus
-
Tornado 4WD
Sidur ja käiguvahetus
Mul on üks küsimus. Mul on autol automaatne sidur ja käiguvahetus. Kas ma pean selle ümber ehitama, kui ma tahan võistlustel käia? 
-
Tornado 4WD
-
businessman
-
Tornado 4WD
-
businessman
Tegelt on küll mt klassis mõõtkava vaba nii et kui su auto max mõõtudesse mahub siis saad ju võistelda küll.
Väljalõige mt klasside üldmõõtudest.
http://www.modelcar.ee/files/RCreeglid2006.pdf
Edit: Piilia lehelt nähtavate andmete järgi mahub ta sul ilusti sisse ning jääb veel hingamisruumi ülegi. Mina ei näe mingit põhjust miks sa peaksid võistluselt kõrvale jääma
Väljalõige mt klasside üldmõõtudest.
Muid reegleid saad täpsemalt lugeda5.1.1 Üldised mõõtmed
- teljevahe 290 mm min, 406 mm max
- kogulaius 495 mm max
- kõrgus 300 mm max mõõdetuna maast lõpuni kokkusurutud vedrustuse korral,
ei sisalda antenni.
- mõõtkava on vaba
- auto lubatud maksimumkaal on 8000 grammi.
http://www.modelcar.ee/files/RCreeglid2006.pdf
Edit: Piilia lehelt nähtavate andmete järgi mahub ta sul ilusti sisse ning jääb veel hingamisruumi ülegi. Mina ei näe mingit põhjust miks sa peaksid võistluselt kõrvale jääma
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
-
Tornado 4WD
Prindi endale reeglite MT osa välja ja mõõda auto üle ning vaata ka muud reeglid üle, lihtsalt igaksjuhuks. Kui mingi küsimus tekib reeglite koht küsi siin samas teemas ja ma(või keegi teine) püüan vastata.Tornado 4WD kirjutas:Seda, et ma kõrvale pean jääma ütles "businessman". Ta ütles et mul on liiga suur auto. Aga aitäh sulle Nemsis
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
-
businessman
seda ei öelnud mina, vaid ollo, et sa ei kvalifitseeru kuhugi ametlikku võistlusklassi ja selle põhjuseks tõin mina lihtsalt välja et auto on liiga suur. niiet loe tähelepanelikultTornado 4WD kirjutas:Seda, et ma kõrvale pean jääma ütles "businessman". Ta ütles et mul on liiga suur auto. Aga aitäh sulle Nemsis
aga ei ole ju liiga suur, nii et teinekord uuri reegleid ennem kui kirjutama hakkad(see ei ole halva tooniga kirjutatud ja käib ka ollo kohta)businessman kirjutas:seda ei öelnud mina, vaid ollo, et sa ei kvalifitseeru kuhugi ametlikku võistlusklassi ja selle põhjuseks tõin mina lihtsalt välja et auto on liiga suur. niiet loe tähelepanelikultTornado 4WD kirjutas:Seda, et ma kõrvale pean jääma ütles "businessman". Ta ütles et mul on liiga suur auto. Aga aitäh sulle Nemsis
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
-
businessman
ollo rääkis ametlikust võistlusklassist ja selle jaoks ongi see liiga suur. See outlaw klass on rohkem mingi naljategemine kui mingi ametlik võistlus. pole kunagi ühelgi võistlusel käinud, niiet ei tea kas üldse keegi seal sõidab.Nemesis kirjutas:aga ei ole ju liiga suur, nii et teinekord uuri reegleid ennem kui kirjutama hakkad(see ei ole halva tooniga kirjutatud ja käib ka ollo kohta)businessman kirjutas:seda ei öelnud mina, vaid ollo, et sa ei kvalifitseeru kuhugi ametlikku võistlusklassi ja selle põhjuseks tõin mina lihtsalt välja et auto on liiga suur. niiet loe tähelepanelikultTornado 4WD kirjutas:Seda, et ma kõrvale pean jääma ütles "businessman". Ta ütles et mul on liiga suur auto. Aga aitäh sulle Nemsis
See mudel peaks tegelt isegi standard klassi mahtuma. Ainuke asi mis ta outlaw klassi võib tõrjuda on rataste mõõt(mida saab vahetada) ning kütusepaagi mõõt(mida saab kah väikese modimisega vähendada). Nende kummagi suuruseid ma kusagilt ei leidnud ja ei tea rohkem kommenteerida.
Kui sa leiad mingi põhjuse miks ta ei peaks standard klassis olema anna mulle kah teada, täitsa huvitab.
Kui sa leiad mingi põhjuse miks ta ei peaks standard klassis olema anna mulle kah teada, täitsa huvitab.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Miks sa arvad et see naljategemine on? Seal hetkel sõitmas kaks vägagi kiiret Hellfiret. Kuna otsustasime kevadel teha outlaw MT klassist "kõigi kulgurite klassi" siis mahuvad sinna sisse ka muud kulgurid peale kiirete kulgurite. Sõitjaid on jah seal klassis esialgu vähe aga küll neid juurde tuleb.businessman kirjutas:See outlaw klass on rohkem mingi naljategemine kui mingi ametlik võistlus. pole kunagi ühelgi võistlusel käinud, niiet ei tea kas üldse keegi seal sõidab.
Mõõtkava kui seesugune on MT-de puhul alati küsitav sest iga tootja paneb seda oma suva järgi ja tegelikult pole täpselt teada ka milline 1:1 MT mõõt siis on.
Olen näinud seda monstrit, millest jutt ja mõõtudelt ei ole ta väga palju pikem kui savage ja pole ka väga laiem kui hellfire. Tootja on ainult oma klientidele karuteene teinud sellega, et mõõtkava on kirjuanud peale 1:7 ja see tekitab nüüd segadust. Eks see ole rohkem selles kinni, et mille järgi mõõtkava arvutuse mõõdistused teha. Antud juhul arvan ma et tootjal oli rohkem mõttes panna kastile ikka suurem number, et siis ägedam (sama mõttekäik mille tulemuseks on kõik mega, giga, super jms vidinad, mis tegelikult on täiesti tavalised).
OutLaw MT klass sai tehtud kindlasti selliselt, et sinna enamvähem kõik putukad ja põrnikad sisse mahuks. Piirangud said tehtud suhtelistena: mootorimaht - ja minimaalne kaal seotud, miinimum ratta mõõdud, maksmaalne kaal ja maksimaalne mootorimaht, paagi maksimaalne maht seotuna mootorimahust.
Need olid minu mäetamist mööda põhimõtted, kuid loe ise reeglid läbi ja siis on kindel.
OutLaw MT klass sai tehtud kindlasti selliselt, et sinna enamvähem kõik putukad ja põrnikad sisse mahuks. Piirangud said tehtud suhtelistena: mootorimaht - ja minimaalne kaal seotud, miinimum ratta mõõdud, maksmaalne kaal ja maksimaalne mootorimaht, paagi maksimaalne maht seotuna mootorimahust.
Need olid minu mäetamist mööda põhimõtted, kuid loe ise reeglid läbi ja siis on kindel.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
-
Tornado 4WD