Postitus
Postitas RandoM » 04.12.2005 20:30
Lightning 2RR ei pruugi olla bagidest kõige mõsitlikum valik ent see polegi oluline, sest igaüks teeb oma valikud sõltuvalt vajadustest/eelistustest.
Mul on siiamaani olemas lightning RR, mille erinevused teise versiooniga on marginaalsed. Põhiliseks puuduseks antud auto puhul on varuosade saadavus (ja neid läheb vaja), koostekvaliteedi ja vastupidavuse kohta mitte ühtegi halba sõna (mina olen lightningul metsikult juppe ära lõhkunud, ent enamiku neist kirjutaksin enda tegude tagajärjeks, samas on ta 1:8 bagidest üks nõrgemaid, vähemalt mulle tundub nii).
Lightning RR tuli isegi koos 12 AA patareiga, ehk sõitmiseks oli vaja: Küünlatoidet (minu mudelil oli pullstart mootor, nüüd tuleb rotostardiga, ehk lisaks veel 6-purgine akupakk (200-1500 krooni) ja kiirlaadija (700-hästimitutuhat krooni), loomulikult kütus (~500 krooni) ning elementaarsed tööriistad (lame- ja ristpeakruvikeerajad, odavad kuuskantvõtmed on kaasas, ent need oleks mõistlik asendada korralikega (sõltuvalt kvaliteedist võib hind olla 70-500 krooni võtme eest!).
Ma arvan et 9000 krooni eest saab sõitva auto üpris lahedalt. Kui ma tava lightningut ostsin jäin sellesse graafikusse küll, koos starterboxiga.
Rotostardi asemel soovitan ka sinul kasutada starterboxi, mis on tunudvalt töökindlam / mugavam / kiirem, ainsaks puuduseks vast tema suurus, ent kui omad sõiduautot siis pole ka see eriline takistus.
Lightning on täitsa ok auto, ent arvesta nõks suuremate juppide kuluga kui enamuste teiste 1:8 buggyde puhul, võiduvõimeline on ta kohe kindlasti.